Днями в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулось чергове робоче засідання обласної Конкурсної комісії з визначення переможців у конкурсі проєктів, які фінансуються за підтримки обласного бюджету, зокрема, Депатраментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА. Ця робота здійснюється в рамках реалізації Обласної комплексної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства на Вінниччині.

Директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк зазначила, що цьогоріч різними інститутами громадянського суспільства на конкурс було запропоновано понад 50 різнопланових проєктів, які спрямовані на створення інформаційного продукту пізнавального, історичного та етнографічного змісту, видання буклетів та брошур юридичного та соціального спрямування, напркилад, щодо реалізації аспектів електронної демократії в Україні, проведення різноманітних фахових семінарів, тренінгів, круглих столів та форумів з питань діяльності громадських організації Вінниччини та всієї України, створення циклових відеофільмів та стелеюжетів про видатних подолян, які своїми вчинками й здобутками прославили Вінниччину.

«Така безпрецедентна кількість поданих пропозицій – понад 50 проєктів свідчить про те, що до нашого Департаменту, як і до всієї обласної влада є довіра і бажання бути партнерами. В свою чергу, у нас є прагнення працювати з громадою в сенсі реалізації унікальних ідей та творчих доробків представників громадських організацій, які, безсумнівно, сприятимуть розвитку інформаційного простору області, сприятимуть активному гуманітарному вихованню молоді Вінниччини та діяльності творчих спілок» - зауважила Світлана Василюк.

Додамо, що підсумкове засідання Обласної конкурсної комісії з визначення переможців у конкурсі проєктів Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації заплановане на вітворок, 11 лютого на 14:00 в обласному молодіжному центрі «Квадрат». На ньому члени комісії, після попереднього дослідження змісту проєктів, мають заслухати їх презентації, та, методом персонального таємного голосування визначити, хто ж отримає фінансову підтримку з обласного бюджету у поточному році для реалізації своїх пропозицій.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92