Днями у с.Удич Теплицького району відбулась презентація книги почесного жителя селища, ветерана війни і праці, поета Михайла Камінського  «Повість про удичан, цукрозавод і не тільки».

У заході взяли участь члени творчої групи «Видавничого Дому «Моя Вінниччина», зокрема, письменники Вадим Вітковський, Михайло Каменюк, Тетяна Приймасюк, а також Зоя Тищенко.

На презентації були присутні провідні солісти академічного ансамблю пісні і танцю «Поділля» Вінницької обласної філармонії Галина Король, Лідія та Олександр Остапчуки, композитор і пісняр, бард, волонтер на Сході України Сергій Брайлян, члени Теплицького районного літературного об’єднання «Дивослово».

Також до заходу долучився відомий поет, випускник Удицької середньої школи Василь Піддубняк, вірші якого про Тепличчину розміщені у книзі.

У рамках презентації відбулось живе прочитання найяскравіших сторінок видання. Вкрай важливим є те, що с. Удич отримало власний історично-публіцистичний паспорт як і кілька десятків інших сіл області.

Нагадаємо, серія книг «Моя Вінниччина» видається за кошти обласного бюджету за підтримки місцевих райдержадміністрацій і рад.

  

 

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92