Протягом 3-6 вересня цього року на базі державного історико-культурного заповідника «Буша» (с. Буша Ямпільського району Вінницької області) тривав інноваційний мистецький пленер «Арт-драбина».

Проєкт «Арт-драбина» громадської організації «Вінницька міська дитячо-молодіжна громадська організація «Центр «Барви України» став одним з 23-х переможців конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2020 році за рахунок коштів обласного бюджету.

«Особливість цьогорічного пленеру у тому, що участь у ньому взяли не лише вінницькі художники, але й митці з Києва. Окрім того, до процесу активно долучилися юні художники центру «Барви України», які у повній мірі мали можливість перейняти досвід у старших колег», – зазначила голова Вінницької міської дитячо-молодіжної громадської організації «Центр «Барви України», керівниця проєкту Світлана Телець.

Новостворені роботи художників поповнили мистецький фонд Бушанського музею.

Зазначимо, що Вінницька міська дитячо-молодіжна громадська організація «Центр «Барви України» має значний досвід щодо реалізації на території Вінниччини різноманітних інноваційних мистецьких проєктів.

Проєкти центру сприяють розвитку сучасного українського мистецтва, національної культури та творчих особистостей, підтримці та популяризація народного мистецтва не лише у Вінницькій області, але й Україні в цілому.

  

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92