Громадська організація «Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді  «Паросток»  втілює проєкт «Кроки до  інституційного розвитку громадських організацій  осіб з інвалідністю  в Україні», який реалізовується за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів за кошти державного бюджету.

У рамках даного проєкту, з 26 по 28 жовтня 2020 року було проведено п’яту Всеукраїнську онлайн Школу інституційного розвитку громадських організацій  осіб з інвалідністю (базовий рівень), до навчання в якій долучилися 41 представниця та представник Всеукраїнської громадської організації Українського товариства глухих (УТОГ) з Київської, Кіровоградської, Одеської, Івано-Франківської, Харкiвської, Дніпропетровської, Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської, Полтавської, Запорізької, Сумської, Тернопільської, Миколаївської,  Львівської, Рівненської, Закарпатської, Волинської та Вінницької областей. Школа проводилася із застосуванням сурдоперекладу.

Під час навчання учасники та учасниці ознайомилися з особливостями розробки проєктних ідей та підготовки проєктних пропозицій для залучення фінансування проєктів від донорів, що присутні в Україні, а також вивчали основи організаційного розвитку громадських організацій.

Представники та представниці Всеукраїнської громадської організації Українського товариства глухих (УТОГ) виявили активність під час даного заходу. Вони працювали в групах щодо розробки проєктів, виконували домашні завдання. На завершення заходу учасникам були надіслані інформаційні матеріали та форма проєктної заявки, працюючи над якою учасники та учасниці отримають консультативну та менторську підтримку від ГО «Паросток».

Шоста Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) триватиме з 4 по 6 листопада 2020 року.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1KbE767v3ZyndqZCS1Azn-OKk_n3lMLssgCSzBezkYa8/edit

Запрошуємо громадські організації людей з інвалідністю долучатися до навчання!

Контакти для зв’язку і відповідей на запитання: +38(067)109-69-98 Олена Смірнова, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


 

 

 

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92