До уваги авторів, чиї матеріали розміщено у друкованих та електронних ЗМІ (пресі, телебаченні і радіо, інтернет-виданнях), прийом матеріалів на обласний конкурс журналістських робіт «Моя Вінниччина» продовжено до 22 листопада поточного року!

Роботи приймаються на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

ВАЖЛИВО, що заявки приймаються лише в електронному варіанті.

Нагадаємо, що конкурс проводиться в 3-х номінаціях: «Краща стаття», «Краща онлайн-публікація», «Кращий радіо- або відеоматеріал».

До заявки необхідно додати:

Для учасників номінації «Краща стаття»:

- текст статті в форматі .doc з позначенням реквізитів (назви, номера та дати) друкованого ЗМІ, в якому стаття була опублікована вперше;

- скановане зображення статті в верстці друкованого ЗМІ, в якому її було опубліковано вперше, а також першої сторінки цього ЗМІ з її реквізитами (назва, номер, дата випуску) у форматі  .jpeg, .pdf.

Для учасників номінації «Краща онлайн-публікація»:

- текст статті в форматі .doc з посиланням на першу публікацію матеріалу в онлайн виданні та зазначенням дати першої публікації;

- скріншот екрану публікації у форматі .jpeg., що містить повний текст та дату публікації.

Для учасників номінації «Кращий радіо- або відеоматеріал»:

- аудіозапис в форматі .mp3, .wma або відеозапис в форматі .mp4, .avi студійної якості;

-довідка з  радіо- або телекомпанії із підтвердженням дати виходу матеріалу у ЗМІ. За бажанням – текстове розшифрування матеріалу у форматі .doc.

До участі у конкурсі допускаються матеріали, оприлюднені у поточному році. Учасники мають право брати участь лише в одній номінації конкурсу, а кожен учасник може подати до трьох конкурсних робіт.

Положення про конкурс журналістських робіт "Моя Вінниччина"

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92