Упродовж 2014-2015 років діяльність громадської організації «Центр аналізу та розвитку громадських комунікацій «ДІАЛОГ» забезпечувала інформаційні кампанії для журналістів щодо захисту прав людини та громадянина, зокрема внутрішньо переміщених осіб зі сходу України. Протягом 2016-2019 років реалізовувався проєкт «Школа публічної політики й адміністрування» для громадського сектору та представників органів представницької й виконавчої влади області різних рівнів.

2020 го року ГО «Діалог» також стала одним із переможців Конкурсу проєктів, що здійснюються за підтримки обласного бюджету, який щорічно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Четвертий кластер «Школи публічної політики й адміністрування» охоплює процеси децентралізації та розвитку ОТГ області: проєкт «Розробка моделі комунікацій Вінницької облдержадміністрації на регіональному рівні» спрямований на поліпшення комунікацій Вінницької облдержадміністрації (враховуючи її ресурси та можливості на регіональному рівні) з місцевими громадами області щодо втілення державної політики та ефективного поінформування  в період децентралізації в Україні.

Днями команда ДонНУ спільно з ГО «Діалог» у онлайн  режимі презентували проморолики п’ятивимірного бренду для представників Іллінецької, Барської та Лука-Мелешківської об’єднаних територіальних громад - переможців конкурсу, проведеного в рамках інноваційного проєкту «Відкрий себе».  Їхня мета – своєрідна промоція територіальних громад, просування ОТГ та зміцнення їх позитивного іміджу шляхом трансляції промороликів на різних медійних ресурсах України.

Ці відеороботи дають можливість презентувати історію та досягнення громад у широкому медійному просторі. Інноваційний та науково-розроблений формат сюжетів - доступний та інтуїтивно зрозумілий мешканцям будь-якого регіону України.

Керівник проєкту, перший проректор ДонНУ, докотор політичних наук, професор Тетяна Нагорняк під час презентації зазначила: «Формуванням брендів територій експерти-практики Донецького національного університету імені Василя Стуса займаються уже більше 20 років, а на його базі функціонує наукова школа прикладної політології. Завдяки цьому досвіду та новим дослідженням і було створено проморолики для ОТГ – переможців проєкту «Відкрий себе». Я рада, що академічна наука вкотре стала в нагоді місцевим територіальним громадам». Власне, за словами самих представників Іллінецької, Барської та Лука-Мелешківської ОТГ створені проморолики перевершили усі їхні сподівання.

На завершення онлайн-презентації Тетяна Нагорняк привітала лідерів територіальних громад із прийдешнім Днем місцевого самоврядування і підтвердила сподівання голів територіальних громад Вінниччини на подальшу плідну співпрацю.

Переглянути ролики за посиланнями:


1)https://youtu.be/RXh2q_U5h_I- Барська ОТГ
2)https://youtu.be/PTTnN1iLj48 - Іллінецька ОТГ
3) https://youtu.be/wYuoRueRT7M - Лука-Мелешківська ОТГ

Презентація: https://www.youtube.com/watch?v=KOeEPPNjVnU&fbclid=IwAR1zehR1Ct6MWOT_1TrPxMpLEkuFO2iBsKEbADdX9CoUfnkJuz6JAoFVqOE 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92