Нагадаємо, що тритижневий семінар об’єднав п’ять обласних ветеранських організацій Вінниччини. Відповідно до плану, в роботі семінару брали участь запрошені керівники обласних Департаментів, управлінь та організацій.

Плідна співпраця між владою і громадськістю під час семінару була направлена задля  вирішення    проблемних питань  даної категорії.

Підсумки роботи семінару підвели начальник госпіталю Валерій Бабійчук та голови ветеранських громадських організацій  - Леонід Копецький,  Микола Ситар, Валентина Ратова та Петро Кирилішин.

Ветерани висловили вдячність керівництву та медичному персоналу закладу за їх високий професіоналізм, медичний рівень, чуйність і увагу та бажання відвідувати госпіталь ще упродовж багатьох наступних років.

Подякували учасники семінару обласній владі в обличчі організатора - Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  - за цікаві лекції і змістовне та  різноманітне дозвілля.

Учасники семінару висловили сподівання, що практика проведення тематично-оздоровчих семінарів, співпраця влади з ветеранськими організаціями області і надалі надаватимуть позитивні результати як для покращення здоров’я ветеранів Вінниччини,поліпшення роботи з медико-санітарного та соціального захисту ветеранів,  так і для зміцнення розвитку територіальної громади Вінниччини.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92