Сьогодні, 13 липня, у пресцентрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації на черговому засіданні правління Громадської ради при облдержадміністрації анонсовано участь у круглому столі «Медична гуманітарна допомога в реаліях війни: співпраця з благодійними та громадськими організаціями».

Захід організовано Вінницькою обласною універсальною науковою бібліотекою імені Валентина Отамановського. Він відбудеться 18 липня у місті Вінниця та стане своєрідним майданчиком з обміну думок для посилення співпраці влади, громади та місцевого бізнесу Вінниччини задля допомоги Збройним Силам України.

«Влада та громадськість посилює співпрацю задля забезпечення військових усім необхідним. Це виклик часу. Запит у наших захисників різний, але завдяки налагодженій комунікації та партнерським стосункам сьогодні маємо результат, за який не соромно. Дякую членам Громадської ради при облдержадміністрації за те, що з перших днів повномасштабної війни активно включились у волонтерську діяльність і лише нарощуєте оберти», – зазначила директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації Світлана Юзвак.

«Наші пріоритети незмінні: допомагаємо Збройним Силам України та наближаємо нашу спільну Перемогу. Лише так і без жодних компромісів. Сьогодні це найважливіше для держави, суспільства і кожного з нас», – відзначив голова Громадської ради при облдержадміністрації Пилип Прудиус.

Діяльність Громадської ради систематично висвітлюється на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації.

Організаційне забезпечення роботи та інформаційний супровід діяльності Громадської ради здійснюється Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92