До Міжнародного Дня волонтера на Вінниччині відбувся ветеранський волонтерський форум «Волонтери – люди доброї волі». Організували  захід обласна організація ветеранів України спільно з обласною універсальною науковою бібліотекою імені В. Отамановського.

Під час Форуму представники ветеранських громадських організацій говорили про волонтерський рух в громадах Вінниччини.

Представники Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА проінформували присутніх про основні завдання щодо забезпечення медичними послугами ветеранів, людей старшого покоління, а також розповіли про роботу нового закладу «Вінницький обласний клінічний медичний реабілітаційний центр ветеранів війни та радіаційного захисту населення».

За словами організаторів форуму, головна мета цього  заходу – підвищення обізнаності громадян про внесок волонтерів в розбудову громадянського суспільства.

Виступаючи перед присутніми командир Вінницького полку Всеукраїнської військово-цивільної громадської спілки «Бойове Братерство України» Олег Савіч розповів про діяльність спілки, в тому числі і їх участь у волонтерському рухові. «Наша громадська організація об’єднує тих, хто відчуває покликання служити Україні та присвячувати свою діяльність інтересам українського народу. Вінницький полк Бойового Братерства України активно бере участь у різноманітних заходах, спрямованих на розвиток національно-патріотичного виховання», – наголосив Олег Савіч.

Нагадаємо, що методичне забезпечення та інформаційний супровід діяльності інститутів громадянського суспільства Вінниччини  здійснює Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92