Семінар організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації з 2 по 21 жовтня 2017 року.

У відкритті семінару взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк, головний лікар  госпіталю Валерій Бабійчук.

Олександр Крученюк, звертаючись до учасників семінару, зазначив: «Ми сердечно дякуємо Вам за те, що забуваючи про страх, про біль, про небезпеку, усі ви, як один, незалежно від віку й роду занять, стали на боротьбу з ворогом. Кожен з Вас ясно усвідомлював, що може загинути, але величне почуття патріотизму та відповідальності за свої родини та Батьківщину спонукало вас до відповіді на запитання: «Якщо не я, то хто ж?»

Заступник голови облдержадміністрації також наголосив, що відкриття семінару є початком тісної співпраці обласної влади з організаціями учасників АТО Вінниччини, оптимізацією системи соціально-медичної допомоги, задоволенням соціальних та культурних потреб, адаптацією, психологічною реабілітацією, стимулюванням громадської активності ветеранів АТО.

Світлана Василюк ознайомила  учасників семінару з робочим планом, зазначивши, що окрім лікування ветерани АТО  матимуть змогу побувати на екскурсіях, відвідати світломузичний фонтан РОШЕН, подивитись виставу обласного музично-драматичного театру ім. М.К.Садовського, взяти участь у відкритті Меморіалу і Парку слави в м.Гайсин  та насолодитись концертною програмою, присвяченою  Дню захисника України. «Бажаю  всім гарно підлікуватись та отримати задоволення від спілкування», - додала вона.

 В рамках семінару учасники  обговорять проблемні  питання і отримають інформацію щодо виконання ЗУ «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту». А спілкування з керівниками Департаментів, управлінь, обласних організацій стане взаємокорисним для обох сторін.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92