В офіційному медіацентрі обласної військової адміністрації 31 січня відбувся брифінг начальника управління розвитку територій та інфраструктури ОВА Івана Сивенюка.

 Посадовець окреслив  проблеми та перспективи  збереження і розширення природоохоронних територій Вінницької області. Зокрема, Іван Сивенюк акцентував  увагу на необхідності  переведення ділянок природо-заповідного фонду до відповідної категорії земель із внесенням до держреєстру.

За його словами, наша область має достатню кількість територій, які з огляду на свою природну, історичну, культурну цінність мають бути переведені до ПЗФ загальнодержавного чи місцевого значення.

Тож начальник управління розвитку територій та інфраструктури ОВА окреслив шляхи вирішення питання передачі громадами ділянок комунальної власності придатних до заповідання під створення об’єктів природно-заповідного фонду.

Іван Сивенюк  також розповів про виявлення порушень робочою групою «Прозорість та підзвітність»  у непровомірному отриманні  коштів при наданні земель в оренду.

Деталі – у відео.

 

 

 

 

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92