У п’ятницю, 16 лютого, відбулись загальні збори Громадської ради при облдержадміністрації. Головні питання порядку денного – затвердження Плану роботи Громадської ради на 2024 рік та погодження графіка заслуховувань структурних підрозділів обласної військової адміністрації щодо виконання Програми економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2024 рік.

«Активність Громадської ради свідчить про вашу небайдужість за долю нашої країни. Як консультативно-дорадчий орган ви долучаєтесь до вирішення ключових питань регіональної та державної політики, комунікуєте з соціально відповідальним бізнесом Вінниччини та продовжуєте допомагати Збройним Силам України. Дякую за вашу активну громадянську позицію, адже саме вона сьогодні дозволяє приймати зважені рішення та виконувати поставлені завдання», – зазначила директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації Світлана Юзвак.

За словами голови Громадської ради, президента громадської організації «Вінницька обласна асоціація ендокринологів» Пилипа Прудиуса, цьогоріч на першому місці – повноцінне виконання річного плану роботи, який передбачає сприяння щодо поліпшення матеріально-технічного забезпечення підрозділів Збройних Сил України, розвитку в області інституту сільськогосподарського дорадництва як механізму забезпечення продовольчої безпеки України, відновлення об’єктів критичної інфраструктури та запровадження альтернативних джерел електроенергії, допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Члени Громадської ради долучаться до організації обласних фестивалів: звичаєвої культури «Гаївка-фест» та національно-патріотичної творчості «Сурми Звитяги», а також VII Міжнародного конкурсу духової музики «VIN VENTI». У рамках міжнародної співпраці надаватиметься допомога у забезпечені підготовки спортсменів (харчування, проживання, тренувальна база) до участі в Європейському турнірі з міні футболу (футзалу) DIAEURO 2024. Також, заплановано здійснення громадського контролю за виконанням обласних програм, зокрема Антикорупційної програми обласної військової адміністрації на 2023–2025 роки.

План роботи Громадської ради при облдержадміністрації на 2024 рік розміщено на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації за посиланням

Організаційне забезпечення роботи та інформаційний супровід діяльності Громадської ради здійснюється Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92