Вчора, 26 жовтня,  у Вінниці проходила Х позачергова конференція обласної організації інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових.

Хвилиною мовчання на початку конференції вшанували присутні пам'ять померлих членів організації та загиблих учасників АТО Вінниччини.

У відповідності із порядком денним,  затвердили  делегати конференції нову редакцію Статуту  організації, визначили осіб, які мають право підписати Статут та протокол конференції, здійснити державну реєстрацію документа.

Заслухали члени конференції звіт про роботу організації інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій, яка в цьому році відзначила 25-річчя з моменту заснування, представлений її головою Миколою Ситарем.

У роботі конференції взяли участь представники пенсійного фонду та Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА, які надали роз’яснення  в частині збільшення пенсій та забезпечення інвалідів автомобілями та технічними засобами реабілітації.

Нагадаємо, що до лав обласної організації входить майже 15 тис. осіб, в тому числі майже 7 тис. інвалідів війни, 5 тис. вдів інвалідів війни, 3 тис. - учасників бойових дій. На території області діють 296 осередків організації, в тому числі 4 міських, 21- районних та 207 первинних. Свою діяльність організація спрямовує на удосконалення дій районних, міських, селищних, первинних організацій як безпосередніх організаторів виконання рішень V з’їзду Всеукраїнської організації, пленумів, засідань Ради  та Президії, інших документів у наданні практичної допомоги з вирішення питань соціального захисту інвалідів війни, ЗС та учасників бойових дій.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92