Сьогодні, 21 листопада, під час відзначення в області Дня Гідності та Свободи, відбулося урочисте покладання квітів та вінків до пам’ятного знаку Небесній сотні та загиблим воїнам АТО , а також до Меморіалу Слави на Європейській площі.

З метою гідного вшанування громадської мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини і європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження в нашій державі демократичних цінностей, учасники мітингу вшанували пам'ять всіх Героїв Небесної сотні, які загинули у боротьбі за  європейське майбутнє України.

У заході взяли участь керівництво області та міста, представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, громадських організацій області, учасники антитерористичної операції на сході України, молодь, військовослужбовці, мешканці та гості міста.

Учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих Героїв хвилиною мовчання. А тематична вокально-хореографічна композиція у виконанні  школярів міських шкіл  не залишила байдужим жодного учасника заходу. 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92