Хвилиною мовчання на початку пленуму вшанували присутні пам'ять колег – активістів ветеранського руху Вінниччини, а також загиблих учасників АТО.

Голова ради організації Леонід Копецький озвучив підсумки проведення конкурсу-огляду на кращу районну, міську організацію ветеранів. Переможці конкурсу, відповідно до Положення, визначалися за такими критеріями, як: стан обліку членів організації, планування роботи організації, ефективність роботи комітетів і комісій, музейно-пошукова робота, проведення тематичних семінарів, зустрічей, круглих столів, розвиток волонтерського руху, соціальний захист ветеранів тощо.

Переможцями конкурсу були визначені Хмельницька (І місце), Могилів-Подільська (ІІ місце) та Ямпільська(ІІІ місце) районні ветеранські організації, за що їх головам були вручені Почесні Грамоти та грошові винагороди.

Також активісти обласної  ради організації ветеранів отримали Подяки за вагомі успіхи з таких напрямків роботи, як патріотично-виховна робота серед молоді, музейно-пошукова та робота клубів за інтересами, розвиток художньої самодіяльності та волонтерського руху на Вінниччині.

Пленум заслухав інформацію голови ради Вінницької міської організації ветеранів Василя Слюсаренка.

Оцінку діяльності міської організації надали  Анатолій Паламарчук  та  Петро Кубаль.  Голови районних ветеранських організацій у своїх виступах навели приклади досвіду  роботи з патріотичного виховання молоді в своїх оргагізаціях.

Поділилася досвідом роботи з молоддю голова комісії по роботі з молоддю обласної організації ветеранів України Ольга Твердохлєбова.

Також на пленумі наголошувалося на своєчасній здачі статистичної звітності за 2017 рік.

Закликав присутніх підняти на більш якісний рівень національно-патріотичне виховання в районах області голова обласної Спілки силових структур Петро Бойко.

Підсумок зібрання підвела заступник начальника управління  Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Олена Василишина, яка акцентувала на покращенні співпраці голів ветеранських організацій з представниками органів влади  в своїх населених пунктах та відповіла на хвилюючі ветеранів питання.

За підсумками роботи пленуму була ухвалена  відповідна постанова.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92