Сьогодні у ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва відбулась презентація книги  вінницької поетеси Алли Вітвицької «Друге дихання».

Авторка збірки  мешкає у м. Вінниця та працює у Вінницькій обласній державній адміністрації, тож на презентацію нової книги прийшли  її колеги по роботі,  вінницькі поети і письменники,  друзі  та найрідніші люди -  мама і донька. Щиро привітала  авторку із виходом у світ нової поетичної збірки д директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Василюк, яка прочитала кілька віршів із нової збірки, що найбільше припали до душі.

 Робота з людьми завжди надихає поетесу на глибокі роздуми, а любов до природи, поїздки на батьківщину у  мальовниче Подільське  село  Мартинівку  Жмеринського району,  особисті переживання різних життєвих ситуацій спонукають до написання віршів і вдосконалення майстерності.

До книги увійшли вірші, які Алла Вітвицька писала три останні роки. Це видання ліричної поезії , філософських роздумів, зізнання у любові рідним і близьким людям.

«Жінка завжди має бути жінкою. Хвилює те, що наші жінки зажаті, заклопотані,  хочетьсяя, щоб вони більше розвивалися, займалися тими справами, які люблять і гарно виходять. В мене, наприклад, це поезія. І хоча я держслужбовець, але я жінка , яка пише вірші. Тому я бажаю усім йти до своїх мети і мрії», - підкреслює  Алла Вітвицька.

Поетеса зізнається, що почала писати з дитинства, проте і  зараз без творчості не уявляє свого життя.

«Друге дихання» – це друга збірка Алли Вітвицької , яку світ побачив завдяки спонсорам та благодійникам. Дебютну книгу віршів "Мереживо почуттів" авторка віддала до друку в 2015 році, завдяки перемозі в конкурсі місцевих авторів, який проводив Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Після виходу у світ першої збірки авторка відчула впевненість у тому, що стоїть на правильному шляху в розвитку своїх творчих здібностей. Одразу після появи першої збірки авторка почала працювати над наступною, яка побачила світ нещодавно.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92