Сьогодні, 21 березня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулося семінарське заняття для бухгалтерів та керівників проектів, що стали переможцями конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2018 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Нагадаємо, що цього року фінансову підтримку отримають 25 проектів громадських організацій Вінниччини, які будуть співфінансуватися коштами обласного бюджету на загальну суму 1 млн. грн. Суми фінансування було визначено відповідно до рейтингу конкурсних пропозицій організатором конкурсу – Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. За кожним проектом – переможцем конкурсу закріплено членів конкурсної комісії, які протягом року будуть здійснювати моніторинг заходів у рамках реалізації проекту.

«Для отримання фінансової підтримки протягом найближчого часу  необхідно здійснити відповідні заходи для реєстрації в органах Державної Казначейської служби України та сформувати необхідний пакет документів для Департаменту», – зазначила завідувач сектору бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ольга Карпійчук.

Значну увагу під час семінарського заняття було приділено формуванню та поданню електронної звітності за результатами освоєних бюджетних коштів громадськими організаціями.

Всі проекти будуть реалізовуватися за підтримки облдержадміністрації, зокрема Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, який здійснюватиме їх інформаційний супровід.

По закінченні семінарського заняття відбулося індивідуальне консультування бухгалтерів та керівників проектів, що стали переможцями конкурсу.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92