Привітали учасників святкового зібрання заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк та начальник управління лікувально-профілактичної допомоги населенню обласного Департаменту охорони здоров’я Ольга Задорожна.

Михайло Кременюк наголосив,  що на фармацевтичному ринку Вінницької області зареєстровано та працює понад 400 суб’єктів фармакологічної діяльності. Від фармацевтівтакож залежить отримання пацієнтом якісної медичної допомоги. Важливим завданням фармацевтичної галузі є виробництво та своєчасне забезпечення споживачів ефективними, якісними медичними препаратами.

Ольга Задорожна під час вітального слова зазначила, що завдяки спільній роботі медиків та фармацевтів вдалося успішно реалізувати на теренах Вінниччини Програму «Доступні ліки». Нею скористалися більш як 60% населення.

-В аптеках за весь час дії Програми було реалізовано понад 600 тисяч рецептів. Громадяни змогли отримати доступні ліки проти серцево-судинних хвороб, цукрового діабету та інших неінфекційних захворювань. Вінниччина залишається лідером у виконанні Державної програми «Доступні ліки», - наголосила Ольга Задорожна.

Кращі фармацевти Вінниччини отримали грамоти та подяки від обласної Ради та облдержадміністрації, Департаменту охорони здоров'я за досягнення у розвитку фармацевтичної галузі, професіоналізм та відданість обраній професії.

Більше фото за посиланням: http://medexpress.com.ua/posts/krashchykh-farmatsevtiv-vinnychchyny-vidznachyly-nahorodamy