-Сподіваюсь,що 2020-й рік буде не менш успішним та результативним для області,ніж попередній. Проте можу спрогнозувати,що він точно буде не з найлегших: нас очікує багато трансформацій як на державному, так і на обласному рівні. Це і подальше впровадження основних реформ, зокрема, завершення реформи децентралізації та пов’язані з цим зміни в адміністративно-територіальному устрої країни. Реформування торкнеться  бюджетної сфери, а також медичної та освітньої галузей,- зазначив Владислав Скальський.

Участь у нараді взяла директорка департаменту охорони здоров`я Людмила Грабович. Вона поінформувала присутніх про стан медичної галузі.  Очільниця  зазначила, що свята в області пройшли спокійно: 

-Для екстренки це були найспокійніші Новий  рік та Різдво за останні роки. Епідемічна ситуація в області на даний час на 27% нижча порогового рівня по захворюваності на грип та ГРВІ. Проте зафіксовано  по області 5 випадків грипу А , який  дає тяжкі ускладнення. Посадовець запевнила, що противірусні препарати в медичних закладах є в наявності.

Фото: сайт ОДА