✔Виявлено: 330 випадків Covid-19.

Одужало: 22 особи.

На жаль, наша тенденція порушена. Маємо один летальний випадок - пацієнтка 79 років померла після тривалого перебування на апараті ШВЛ.

Госпіталізовано: 54 особи з підтвердженим Covid-19.

Важких –  4. Одна жінка віком 52 роки перебуває в дуже важкому стані на ШВЛ вже протягом тривалого часу. 3 особи отримують СРАР терапію.

Решта – середня важкість. Пацієнти з безсимптомним перебігом або легкою формою захворювання лікуються амбулаторно під наглядом сімейних лікарів.

Дезінфекційними бригадами було проведено 8 заключних і 25 профілактичних дезінфекцій.

☑На Великдень по області працювало 27 КПП, з них 11 санітарних.

Мобільні патрулі (місто/область): 34/152

Піші патрулі (місто/область): 30/51

☑Загалом, на Великдень на вулицях та КПП працювало:

598 поліцейських

14 медпрацівників

138 військовослужбовців

28 рятувальників ДСНС

20 працівників муніципальної варти, а також багато інших співробітників силових структур, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування.

 ✔На самоізоляції перебуває 1771 особа.

За останню добу порушень зафіксовано не було.

✔На кордоні значно впав вантажний потік.

Зафіксовано спробу несанкціонованого перетину кордону громадянином суміжної держави. За фактом цій особі встановлено заборону на в’їзд в Україну на 3 роки.

На офіційній сторінці у мережі «Фейсбук» Владислав Скальський зазначив: «Багато їздив містом вчора. І хочу подякувати усім медикам екстреної медичної допомоги, що не мали відпочинку. Їх колегам з наших лікарень, що також не мали часу на Великодній відпочинок, усім-усім, хто працював, працює і буде працювати задля збереження життя і здоров’я жителів Вінницької області!»