«Наша мета – не припиняти роботу в жодній сфері. Наголошую, що Вінниччина працює за будь-яких обставин», – підкреслив очільник області.

Інформуючи про поточну ситуацію у регіоні, Владислав Скальський зазначив: «За інформацією Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України, станом на 24 квітня в області з початку спостережень зареєстровано 609 підозр на коронавірусну інфекцію. На сьогодні ми маємо 370 лабораторно підтверджених випадків COVID – 19, в тому числі у 24 дітей. Чотирнадцять з них – з м.Вінниці, четверо – з Гайсина. Також по одному випадку захворювання на COVID – 19 зафіксовано у дітей з Літинського, Вінницького, Томашпільського, Калинівського районів та з Чернівців».

Лабораторно підтверджені випадки COVID – 19 зареєстровані: у місті Вінниці - 161, у Калинівському районі – 71, у Вінницькому районі – 18, у Тростянецькому – 16, в Погребищенському – 12, в Гайсинському – 11 випадків. Натомість, у Козятинському та Барському районах зафіксовано по 9 випадків COVID – 19, а в Немирівському та Жмеринському – по 8 в кожному.

У Літинському районі зареєстровано 6 випадків захворювання на коронавірус, а в Тульчинському, Хмільницькому та Ямпільському районах області – по 5.

Випадки COVID – 19 також зареєстровані: у Липовецькому та Мурованокуриловецькому районі – по 4, у Томашпільському, Оратівському та Чернівецькому районах – по 3, в Крижопільському, Іллінецькому, Тиврівському районах та у м.Могилів-Подільський – по 2 випадки.

Крім цього, один випадок зафіксовано у Ладижині. 

 «На сьогодні у лабораторіях обласного Центру вже протестовано 5848 зразків біоматеріалів», - поінформував Владислав Скальський.