Вже стало доброю традицією відзначати свято дитинства у Вінницькому обласному спеціалізованому будинку дитини. Чудова нагода нагадати всім, про малечу, яка немає можливості зростати в повноцінних родинах і потребує особливої уваги.

Цьогоріч на свято завітали гості Олександр Крученюк, депутат Вінницької обласної ради, Тетяна Бондаренко  начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дитячому населенню, Холод Людмила головний лікар Вінницького паталого-анатомічного бюро, представники податкової інспекції, колишній головний лікар дитячого будинку.

«Наші дітки знаходяться під захистом держави, а не під захистом батьків. Вони мають право на освіту, відпочинок, соціальний захист, а головне на повноцінну родину. Ми щиро радіємо коли діти йдуть у сім’ю. Дуже хочеться, щоб кожен дочекався своїх батьків. Я бажаю нашим вихованцям любові від кожного з нас» - привітала гостей свята головний лікар будинку дитини Надія Андрієвська.

« Наше завдання робити проживання діток  в цих стінах якомога комфортнішим. Адже, вони – наше майбутнє і все, що ми закладемо в їхні серця, вони понесуть в доросле життя. Велика подяка всім працівникам закладу за нелегку роботу і щирість, якою наповнені ваші очі» -  привітав присутніх Олександр Крученюк.

 «Я бажаю вам,щоб свято було кожного дня, щоб ви раділи своїм друзям і завжди були усміхненими. Захист дітей це не тільки 1 червне – це кожен день. Хто як не ми?» - наголосила Тетяна Бондаренко.

Вихованці дитячого будинку подарували незабутнє свято своїм гостям, радуючи кожного з присутніх музичними номерами, віршами та радісним сміхом.  Всі дітки отримали гарні подарунки від гостей. Їхні великі очі сяяли добром і натхненням, а зал шумів веселим гулом.

«Щиру подяка працівникам за те, що вони створюють атмосферу справжньої родини, створюють тепло і затишок, якого так потребує малеча. Бо як говориться: якщо хочете, щоб був щасливим світ – приходьте додому і любіть свою родину» - підсумувала Людмила Холод.

 

01.06. 2017

Прес-служба ДОЗ ОДА