– Два місяці тому я сам перехворів цією хворобою, – розповідає Володимир Сироватко, – про ковід знаю не з чужих слів, що це таке. Дивлячись на сьогоднішній день на ситуацію у світі, країні та області, особисто я прийняв рішення, що необхідно вакцинуватися. І таким чином показати приклад своїм бойовим товаришам. Ми як ветерани, які в 2014 – му пішли захищати свою країну, можна порівняти, що нині теж відбувається своєрідна війна за виживання нашого народу. Тому ми приклад для інших: за допомогою вакцинації переможемо цю небезпечну хворобу, і збережемо наш народ, нашу націю, так само як і на фронті.
– Ми відповідальні не лише за своє здоров’я, – підтримує побратима Олег Дмитрійчук, – а й за здоров’я інших – тих, хто з нами і проживає, і оточуючих. Сьогодні не тільки Україна, а й увесь світ стоїть перед великими викликами, і щоб зменшити захворюваність, потрібно пройти через процес щеплення проти Covid-19. Урядом до публічних осіб віднесено й учасників бойових дій, тому всіх своїх знайомих, товаришів, побратимів, з якими проходили службу, я також закликаю записуватися на вакцинацію у своїх сімейних лікарів і очікувати своєї черги.
– Вакцинуватися проти Covid-19, – додає Олександр Берлавський, – це перш за все турбота про сім’ю, рідних, близьких. Багато знайомих хворіли на коронавірус, в тому числі й з ускладненнями.
– У наш час, у ситуації, в якій знаходиться вся планета, – доповнює колегу Михайло Затула, – про власне здоров’я та імунітет необхідно піклуватися в першу чергу. Тому отримати щеплення проти Covid-19 – це означає отримати захист, і це важливо особисто для мене і для моєї родини.
Вакцинацію проводила мобільна бригада Тростянецького ЦПМСД, яка також щепила і медичних працівників медичного закладу.