Також  під час засідання було розглянуто колективне звернення жителів села Мартинівка Жмеринського району  щодо ліквідації АЗПСМ.

За словами директора департаменту охорони здоров’я та реабілітації  Ольги Задорожної, питання лежить в площині власника закладу –територіальної громади Жмеринщини.

- Амбулаторія працює в сталому режимі, оснащена автоматизованими  робочими місцями, медичним та діагностичним обладнанням, інтернет-зв`язком, двома комплексами телемедичного обладнання, витратними матеріалами згідно з табелем оснащення, - додала керівник департаменту.  

Також профільна комісія  розглянула лист Представника Уповноваженого Верховної Ради України з дотримання прав людини в місцях несвободи за результатними моніторингового візиту  до КНМ «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня імені акад. Ющенка».

Адміністрація закладу спільно з департаментом охорони здоров’я здійснили відповідні кроки для усунення недоліків у роботі лікарні. Основне -це  оновлення матеріально - технічної бази закладу, а також сприяння облаштуванню інклюзивного простору для маломобільних пацієнтів та осіб з інвалідністю.