Це стосувалось директорів медичних коледжів та директорів Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи, КНП «Жмеринська лікарня відновного лікування Вінницької обласної Ради», Вінницького обласного центру післядипломної освіти медичних працівників.

Також 13 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, релігії, культури, молоді та спорту. Питання, які стосувалися медичної освіти, ініційовані до розгляду профільним департаментом охорони здоров’я та реабілітації ОДА. За інформацією директора ДОЗ та Р ОДА Ольги Задорожної, запропоновані зміни до статуту та назви Вінницького медичного коледжу, які відображені у ЗУ « Про фахову передвищу освіту». Відтепер – це буде Вінницький медичний фаховий коледж ім. акад. Д.К. Заболотного.

Врегульовані питання щодо співпраці закладів охорони здоров’я області та ВНМУ ім. Пирогова.
- Історично наші обласні заклади є клінічними базами для навчання майбутніх лікарів, що вкрай необхідно для охорони здоров’я Вінниччини та інших регіонів. Шляхи співпраці медичного вишу та медичних закладів викладені в проєкті договору про співпрацю,- резюмувала Ольга Задорожна.