Після рішення Верховної Ради новий міністр склав присягу та був представлений колективу міністерства за участю Міністра Кабінету Міністрів Олега Немчінова.
«Відсьогодні, продовжую свою роботу у Міністерстві охорони здоров’я у статусі очільника. Для мене, це, в першу, чергу відповідальність. Вже найближчим часом я представлю команду заступників, але запевняю, що це будуть люди які поділяють мої принципи в роботі - працюють відповідальна, прозоро і ставлять перед собою високі цілі.
Вважаю усіх нас єдиною командою, і буду намагатися, сприяти максимальній реалізації вашого потенціалу» - зазначив міністр у своєму виступі перед колективом.
Віктор Ляшко зазначив, що ставить перед собою амбітні цілі до кінця 2021 року вакцинувати від COVID-19 усіх, хто цього бажає.
«Запевняю, що кожна гривня від платників податків буде використана відповідально та з максимальною користю для пацієнта. Люди повинні бути впевнені, що їм нададуть фахову медичну допомогу, а лікарі, що держава гарантує зростання заробітної плати»- наголосив у своєму виступі міністр охорони здоров’я.