Участь в засіданні від Департаменту охорони здоров’я та реабілітації взяв Сергій Лавренюк, заступник директора Департаменту –начальник планування, фінансування, фінансового моніторингу та оцінки, правового забезпечення, взаємодії з органами місцевого самоврядування.
Члени комісії розглянули два питання, що стосувалися закладів охорони здоров’я області. Зокрема, за поданням Департаменту охорони здоров’я та реабілітації, члени медичної комісії погодили використання залишку коштів КНП «Територіальне медичне об’єднання «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної ради» та рекомендували проект рішення на винесення чергової сесії обласної ради.
- Центру вдалось заощадити 159 млн грн «ковідних» коштів, які можуть бути використані лише для боротьби з особливо небезпечними інфекціями. Тож підприємство хоче профінансувати зі спецфонду додаткові доплати «ковідним» бригадам, а це близько 90 млн грн та закупити 12 сучасних швидкісних реанімобілів, що коштують майже 3 млн грн кожен. Ще 3 млн грн планують використати на паливно-мастильні матеріали, витрати яких зросли через інтенсивну роботу під час пандемії, -зазначив під час виступу директор Центру Анатолій Пірникоза.
Друге питання щодо розгляду звернень громадських організацій чорнобильців, переадресовано у Департамент охорони здоров’я та реабілітації ОДА для більш детального вивчення.
 
Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении)