Одноголосно проголосували за проект рішення про зміни до статутів КНП «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня» та КНП «Хмільницька обласна лікарня відновного лікування».
За словами директора обласного департаменту охорони здоров’я та реабілітації Ольги Задорожної, зміни до статуту Хмільницької обласної лікарні відновного лікування дозволить спрямувати залишкові кошти на виконання бюджетних програм та забезпечення належного лікування пацієнтів у закладі.
-Щодо Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні, відтепер у закладі надаватиметься й первинна медична допомога. Лікарня отримає можливість проводити навчання медичного персоналу, - додала Ольга Задорожна.
Також 13 липня відбулося чергове засідання постійної комісії обласної Ради з питань економіки, фінансів та бюджету.
Питання, які розглядалися комісією та стосувалися медичної сфери, були запропоновані профільним департаментом. Зокрема члени комісії погодили до розгляду проєкти фінансових планів КНП «Подільський регіональний Центр онкології» та КНП «Вінницький обласний шкірно-венерологічний Центр».
Також депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2021 рік, де одним із пунктів визначена закупівля дизельних генераторів для Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова. Крім цього, комісія затвердила встановлення надбавок та доплат керівникам обласних закладів охорони здоров’я.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)

Возможно, это изображение (3 человека и в помещении)