У рубриці «записатися на прийом» повідомляється, що вакцинуватися можуть усі бажаючі. Вакцинація дорослих громадян проводиться двома видами вакцин: Pfizer/BioTech та Coronavac.
Щеплення проводяться у пунктах щеплень Немирівської, Ковалівської, Чуківської лікарських амбулаторій щоденно з 8.00 до 15.00.
Крім того, вакцинуватися можна й у Центрі масової вакцинації – м. Немирів, вул. Євдокименка, буд.22, 1-й поверх адмінкорпусу КП «Немирівський міський центр ЦПМСД» щоденно з 9-ої до 12-ої год. Щеплення можна зробити у порядку живої черги, або попередньо записатися за тел.: (067)447-11-03.
Тут також проводиться активна роз’яснювальна робота щодо необхідності вакцинації від смертельно небезпечної хвороби, особливо групам ризику. Переконуючи освітян, які ще не отримали щеплення, зробити першу дозу вакцини не пізніше 1-го серпня 2021 року з тим, щоб до початку навчального року 2021-22 року завершити курс імунізації.
До Центру масової вакцинації міста більше звертаються люди у вихідні дні, – коментує директор КП «Немирівський ЦПМСД» Вадим Вікторович Чернега. – У будні дні більше бажаючих отримати щеплення від Covid-19 звертаються саме до пунктів щеплень. Працюємо у всіх напрямках.
 Розширюємо спектр вакцин. Починаємо працювати, окрім Pfizer/BioTech та Coronavac, ще й з вакциною Spikevax (Moderna). Адже вакцинація – найдієвіший спосіб захистити себе, колег, рідних від небезпеки захворіти на Covid-19, запевнив Вадим Чернега.
 
Возможно, это изображение (в помещении)
 
Возможно, это изображение (в помещении)
 
Возможно, это изображение (текст)