Серед тих, хто долучився до цьогорічної акції лікар-уролог ПРЦО Віктор Камлук. Він уже п’ять років  у листопаді відрощує вуса.

«Основна проблема у боротьбі з раком передміхурової залози — його пізня діагностика. На перших етапах розвитку пухлина легко піддається лікуванню, але, на жаль, більшість пацієнтів звертаються до лікаря, коли ситуація вже стає критичною. На ранніх стадіях розвитку пухлини специфічні онкологічні скарги відсутні і певний час людина не знає, що хвора. Адже протягом кількох років злоякісне новоутворення може не впливати на життя чоловіка», - зазначає Віктор Камлук.

Лікар радить, кожному чоловікові, який хоче бути здоровим, регулярно відвідувати уролога. Однієї консультації на рік досить, аби запобігти одному з найбільш поширених онкологічних захворювань серед чоловіків.

Слідкувати за своїм здоров’ям чоловіки мають не лише у листопаді, який негласно присвячений «охороні чоловічого здоров’я».

Пройти якісну діагностику та ефективне лікування можна у Подільському регіональному центрі онкології. Запишіться на прийом через кол-центр ПРЦО: (0432) 56-08-25, 067-45-52-460 (Київстар), 050-01-05-805 (Vodafone).

Рак – не вирок!