Реабілітація пацієнтів – один із пріоритетних напрямків держави. Підходи до неї змінюються і медичним закладам доводиться переналаштовувати свою роботу. 

Печерська обласна лікарня відновного лікування реабілітує пацієнтів із захворюваннями опорно-рухового апарату, а також займаються  відновленням емоційного та психологічного стану. 

У Печерській обласній лікарні відновного лікування постійно працюють над вдосконаленням. Віднедавна у закладі облаштували реабілітаційний зал, ремонтують палати, аби пацієнтам було комфортно.  З хворими працює команда професіоналів: лікарі ортопеди-травматологи, фізіотерапевти, ерготерапевти, лікарі ЛФК, лікарі фізичної та реабілітаційної медицини й інші фахівці. 

Про перспективи закладу говорили під час робочого візиту до лікарні директорки департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольги Задорожної,  директора обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова Василя Паненка та заступника голови постійної комісії обласної Ради

з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та ветеранів Ярослава Хребтія. 

«Це одна із лікарень відновного лікування, яка має професійну команду де кожен горить своєю роботою. Такі заклади не потрапляють до спроможної мережі – це прописано законодавчо, але ми маємо докласти зусиль, щоб заклад працював і продовжував надавати послуги. Вони вміють і хочуть працювати, фактично самі заробляють на нове обладнання і ремонти. Ми маємо деякі ідеї щодо подальшої їхньої роботи, тому з робочою поїздкою відвідали заклад», - відзначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна. 

Як потрапити на лікування: 

За направленням  лікаря.

Або ж звернувшись за тел: 097 101 66 39