Ямпільська міська лікарня друга у Вінницькій області за охопленням пацієнтів з інсультом  сучасною тромболітичною терапією. Більше роблять тільки у обласній клінічні лікарні ім. Ющенка.

Лікарня не стала кластерною, а залишилася загальною у медичній мережі. Однак, це не вплинуло на надання допомоги пацієнтам.

Це один із небагатьох закладів, який надає допомогу пацієнтам з підозрою на інсульт, мають відповідний пакет з НСЗУ. Вони повністю забезпечені тромболітичними препаратами, можливість проведення безкоштовно СКТ  24/7.

Працюють над розвитком реабілітаційної допомоги. Уже створили потужну мультидисциплінарну команду.

Відзначимо, що у 2021 році в рамках Великого будівництва тут реконструювали приймальне відділення та забезпечили його сучасною технікою.

“Команда фахівців проводить акредитацію медичних закладів. І Ямпільська міська лікарня на сьогодні одна із кращих. Медична допомога надається якісно й відповідно вимог НСЗУ. Є гарна співпраця з місцевою владою. Важливо, що влада розуміє наскільки лікарня необхідна громаді. Єдине - заклад вкрай потребує лікарів травматологів. Можливо хтось хоче приєднатися до команди цієї лікарні, то вас там дуже чекають", - відзначила заступниця директорки департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОВА Тетяна Бондаренко.

До речі, місцеве влада готова забезпечити нових фахівців житлом.