Сьогодні заклад з робочим візитом відвідала директорка Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна, її заступник з економічних питань Сергій Лавренюк та голова Вінницької обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я Іван Лєта.

Подивилися як працює заклад, як забезпечені сучасним медичним обладнанням. Поспілкувалися з пацієнтами та персоналом.

Ольга Задорожна наголосила, що медицина перебуває постійно у стані трансформації. І керівникам закладів важливо постійно за ними слідкувати й удосконалювати роботу лікарень. Адже в пріоритеті завжди - пацієнт.

Про це та багато інших питань обговорили з депутатами Козятинської міської ради і Вінницької обласної Ради

“Козятинська лікарня - заклад де за останні роки найчастіше змінювалися керівники. Таке рішення приймав власник закладу. Але така зміна кадрів - це не про розвиток закладу. Сьогодні лікарню очолює Оксана Забазанова, ми бачимо багато позитивних змін. Саме зараз надзвичайно актуально розвивати реабілітацію як цивільних пацієнтів, так і військових, у тому числі тих, хто повертається з фронту. Ця робота матиме перспективу на роки вперед. Паліативна допомога теж важлива, адже у громаді більшість населення – це громадяни, які потребують спеціального медичного догляду та специфічної допомоги. До цієї категорії відносимо і батьків захисників, що боронять Україну на війні. Напрямки роботи є, важлива згуртованість та підтримка», - наголосила Ольга Задорожна.

Директор Козятинської лікарні Оксана Забазанова, додала що мають все необхідне для подальшої роботи. Однак, нн менше й планів, тому вкрай необхідна підтримка органів державної влади, місцевого самоврядування.

КП "Козятинська ЦРЛ" Козятинської міської ради