12 грудня голова райдержадміністрації Ярослав Чернега взяв участь у черговому засіданні сесії Дяковецької сільської ради, на якій було обговорено  перспективний план розвитку територій.

В рамках реформи децентралізації ці плани мають стати дієвим керуючим документом щодо освоєння бюджетних коштів та розвитку об`єктів соціальної інфраструктури, які маютьпершочергово реалізуватися на їхній території. Таким об’єктом жителі громади визначили – будівництво водогону в с. Дяківці, адже проблема з постачанням води є на даний час для жителів Дяківець досить актуальною. Проект для будівництва водогону, протяжністю 10 км,  планується розробити в наступному році.

В ході засідання сесії було розглянуто інші питання порядку денного, серед яких виконання бюджету за 11 місяців 2018 року та планування сільського бюджету на наступний рік, прийняття та затвердження на сесії ради програм соціального захисту населення на 2019 рік, оздоровлення та відпочинку дітей у 2019 році і Програми благоустрою та соціально-економічного розвитку територіальної громади у 2019 році.