На  виконання   рішень  Всеукраїнської  Ради  регіонального  розвитку по  всіх  громадах  нашої  країни  проходить  розгляд  планів  перспективного  розвитку  територій на  найближчі  три  роки.

Його обговорення стало  головною  темою  засідання  виконавчого  комітету  Бджільнянської  сільської  ради, в якому взяли  участь депутати  сільської ради,  члени  виконкому, громадськість.

Згідно  із  документом  та  ініціативами  жителів, заплановано  здійснити   такі заходи: перекриття даху в ЗОШ І-ІІ ступенів в с.Бджільна та ремонт даху в сільському Будинку культури в с. Бджільна. Реалізація цих проектів дозволить зберегти будівлі від руйнування, поліпшити санітарно-гігієнічні умови перебування, покращити температурний режим в приміщеннях та заощадити бюджетні кошти на енергоресурси.

20 грудня 2018 року у Мурафській  об’єднаній   територіальній громаді проведено обговорення плану перспективного розвитку на 2019-2021 роки. В обговоренні взяли участь  голова   об’єднаної громади  С.Партека, начальник відділу  економічного розвитку та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Л.Заграй,  депутати сільської ради  та  члени виконкому, працівники   об’єднаної громади. 

Голова об’єднаної  громади  проінформував  присутніх про виконання плану соціально-економічного розвитку у 2015-2018 роках та підвів підсумки  попередньо проведеної  роботи із  впровадження  проектів, спрямованих на розвиток громади.

В ході засідання обговорено  план перспективного розвитку  Мурафської  об’єднаної територіальної громади  на 2019-2021 роки, основними заходами  якого є освітлення вулиць , заміна даху  в дитячому садочку, заміна вікон на енергозберігаючі, ремонт доріг та інше.

Після детального обговорення  схвалено план перспективного розвитку Мурафської  об’єднаної територіальної  громади.