15 грудня 2018 року  відбулись громадські обговорення  Перспективного плану розвитку територіальних громад с.Брідок, с. Завадівка, с.М.Мочулка та с.Побірка  на  2019 – 2021  роки. 

В обговореннях взяли участь  депутати сільських рад, члени  виконавчого  комітету, активісти громади, котрі небайдужі  до  проблем  сьогодення  та  майбутнього  населених пунктів.

Голова Брідоцької сільської ради Анатолій Пилипак озвучив, що на перспективу планується здійснити ремонт сільського клубу в с.Брідок, яким передбачено заміну покриття даху з утепленням горищного  перекриття покрівлі.

Коротко про проблеми та перспективи розвитку громад доповіли Микола Маєвський та Мирослав Горобець – голови Завадівської та Маломочульської сільських рад.

Головою Побірської сільської ради  були озвучені першочергові питання, які потребують вирішення в 2019-2021 роках, а саме ремонт дороги по село та до с. Соболівка.

Обговорення перспективного плану розвитку громад району відбувається на виконання доручення Президента України, який на засіданні Ради регіонального розвитку озвучив завдання щодо створення Перспективного плану розвитку територій на 2019-2021 року, реалізація якого створює принципово нові можливості громадам.