Днями відбулось  засідання ради регіонального розвитку Козятинського району, утвореної розпорядженням голови районної державної адміністрації від 20 листопада 2018 року №301.

В засіданні взяли участь члени районної ради регіонального розвитку: голова районної державної адміністрації Юрій Слабчук, голова районної ради Віктор Слободянюк,  їх заступники, голови територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

Очільник району поінформував  присутніх про мету проведення  зібрання та наголосив  на тому що, Перспективний план розвитку на 2019-2021 роки розробляється за ініціативою  Президента та Уряду України.  «Рада регіонального розвитку району має стати місцем обговорення та прийняття рішень щодо подальшого розвитку району та створення сприятливих умов для залучення інвестицій. Питання, що розглядатимуться, є дуже важливими. Кожен з вас всебічно знає стан справ на відповідній території, тому потрібно об’єднати зусилля і разом  працювати над втіленням   етапів Плану, який повинен відповідати основним напрямам розвитку країни та нашої області. Ми зобов’язані рухатися в одному напрямі, оскільки розвиток району – наше першочергове і спільне завдання»  - зазначив голова райдержадміністрації Юрій Слабчук.  

Про основні категорії Перспективного плану  розвитку Козятинщини на 2019-2021 роки членів ради Регіонального розвитку Козятинського району ознайомила начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Олена Дейнека, детально окресливши першочергові завдання, вирішення яких сприятиме розвитку району у найближчі роки.  Формування цих завдань було  здійснено на основі обговорень перспективних планів територіальних громад району  на сесіях сільських, селищних рад та засіданнях виконавчих комітетів та наданих пропозицій щодо їх реалізації управлінню регіонального розвитку райдержадміністрації.

За підсумками розгляду  Перспективного плану розвитку  району на 2019-2021 роки  членами ради одноголосно було прийнято рішення  про його затвердження.