16 січня начальник управління агропромислового та економічного розвитку Тростянецької райдержадміністрації Юрій Крилик взяв участь у громадському обговоренні плану перспективного розвитку Ободівської сільської ради. Він зазначив, що триває обговорення пріоритетів соціально-економічного розвитку сіл, об’єкти, яких в подальшому буде включено в Перспективний план розвитку Тростянецького району на 2019-2021 роки. Для реалізації заходів перспективного плану будуть залучатися кошти з різних джерел.

Ободівський сільський голова Костянтин Ременюк озвучив першочергові питання, які потребують вирішення в 2019-2021 роках, а це:   реконструкція дитячо-юнацького фізкультурного закладу оздоровлення та відпочинку «Подільська казка», будівництво футбольного поля з штучним покриттям, реконструкція приміщення лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, капітальний ремонт Меморіального комплексу жертв Голокосту», продовження упорядкування Ободівського парку, очистка від намулів ділянки русла річки Берладинка та її притоки та ін.

До дискусії долучилися депутати, члени виконавчого комітету сільської ради, керівники закладів соціальної сфери та громадські активісти.

За результатами обговорення  прийняли  рішення  щодо  схвалення   презентованого плану  перспективного розвитку громади.