21 січня 2018 року в Мурованокуриловецькійрайдержадміністрації відбулося засідання районної ради регіонального розвитку, в якому взяли участь члени районної ради регіонального розвитку, керівники структурних підрозділів райдержадміністрацій, установ та організацій, засобів масової інформації. Провів засідання  голова райдержадміністрації, голова районної ради регіонального розвитку Сергій Ладан. Він зазначив: «На виконання  Указу Президента, розпорядженням голови райдержадміністрації утворено районну раду регіонального розвитку. Сьогодні на розгляд виноситься питання щодо Перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки. Це питання є дуже важливим…».

Про основні критерії Перспективного плану розвитку Мурованокуриловеччини на 2019-2021 роки ознайомила присутніх начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Світлана Озерянська: «Одне із основних завдань це залучення інвестицій в реальний сектор економіки району, що в свою чергу забезпечить: збільшення обсягів виробництва продукції, створення нових робочих місць, збільшення податкових надходжень до бюджетів всіх рівнів. Ми маємо об’єднати всі зусилля і разом працювати над втіленням етапів Плану, який повинен відповідати основним напрямкам розвитку країни та області.Для цього маємо залучити всі джерела фінансування і зокрема це написання проектів для участі в конкурсах, кошти спонсорів та меценатів ну і відповідно бюджетні кошти. Ми зобов’язані рухатися в одному напрямі, оскільки розвиток району – наше першочергове і спільне завдання».

Після обговорення Перспективного плану розвитку члени районної регіональної ради прийняли рішення про його затвердження.