Під час розширеного засідання виконавчого комітету Станіславчицької сільської ради сільський голова Володимир Перепечай прозвітував про діяльність в 2018 році. Акцентуючи увагу присутніх на основних проектах, які вдалось реалізувати для покращення соціальної сфери громади. Та разом з тим, він озвучив і проблемні питання, які потрібно вирішити в найближчі роки та закликав активістів обговорити та розробити «дорожню карту» вирішення даних питань.

Під час обговорення пріоритетними завданнями в 2019 – 2021 роках визначено - реконструкцію приміщень спортивного залу,  капітальний ремонт даху Станіславчицької ЗОШ І – ІІІ ст.., будівництво футбольного поля із штучним покриттям та капітальний ремонт дорожнього покриття протяжністю 0,6 км.    

Надати перевагу вирішенню екологічних проблем вирішили в Коростовецькій сільській раді. Учасники зібрання підтримали ініціативу сільського голови Анатолія Кокизи найближчим часом побудувати в селах майданчики для збору сміття, кошторисна вартість проекту становить більше 500 тис. грн.. Вирішено також  провести капітальний ремонт доріг протяжністю 0,6 км.

В Потоківській сільській раді одноголосно прийнято рішення виконати реконструкцію гідротехнічних споруд, орієнтовною вартістю 250 тис. грн.. Очільник громади Петро Коломієць подякував колективу за активність та зазначив, що тільки спільними зусиллями можливо вирішити проблемні питання громади.