На залізничному вокзалі для підсилення уваги до акції було використано інсталяції «Невидимі» - людські фігури на яких розміщенні реальні історії людей, які потрапили до ситуації торгівлі людьми.

Мета акцій – підвищити рівень поінформованості населення щодо глобальної проблеми торгівлі людьми та привернути увагу громадян  до прихованих ризиків, з якими можна зіштовхнутись через дії нелегальних  фірм - посередників із працевлаштування за кордоном.

У акціях взяли участь представники Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, Регіонального центру з надання безоплатної  вторинної допомоги  у Вінницькій області, Вінницької міської ради, Вінницької  районної державної адміністрації, управління боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми, Обласного центру зайнятості, Обласного центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді  громадських організацій «Джерело надії», та Товариства Феміністок «Прогресивні жінки».

Неабиякий інтерес у громадян викликала інсталяція «Невидимі». Люди  зупинялись, читали історії постраждалих, цікавились інформаційною продукцією, брали буклети та наліпки, які пропонували волонтери.

Під час проведення акцій було розповсюджено більше 2-х тисяч примірників інформаційної продукції з питань протидії торгівлі людьми