За ініціативи Вінницької обласної військової адміністрації, у Вінницькому академічному обласному театрі ляльок відбулось свято Новорічної ялинки для дітей військовослужбовців, загиблих під час збройної агресії російської федерації.

Вінницькі лялькарі підготували для діток святкову програму «Червона шапочка рятує Новий рік» та показ новорічної казки «Шуронька снігуронька». Казкові герої в яскравих костюмах зустрічали малечу вже біля входу в театр, долучаючи кожного відвідувача до неповторної атмосфери магії свята.

Попри війну, тривоги та переживання дітвора раділа і танцювала разом з казковими героями. Дитячий сміх, радісні оплески наповнили залу позитивом та чудовим настроєм.

На завершення святкової програми усі отримали солодкі подарунки від Вінницької обласної військової адміністрації та іменні набори, кошти на які зібрали громадяни Німеччини, а також волонтери Олена Ящук, Альона і Сергій Вільх.

Варто додати, що для дітей пільгових категорій Вінницькою облвійськадміністрацією загалом придбано понад 10 тисяч солодких наборів. Найближчим часом їх доставлять дітям районів та міст області в рамках новорічного турне Вінниччиною колективу академічного обласного театру ляльок «Золотий ключик».

Новорічні свята - це час сюрпризів та веселощів, коли навколо присутні лише добро, магія і казка. Нехай рік, що минає, забере біль і смуток, а в пам’яті залишаться лише світлі спогади. Нехай збудуться найпотаємніші і найзаповітніші мрії, а Новий рік стане прекрасним початком чогось по-справжньому казкового та неймовірно прекрасного!

остей як у дітей так і дорослих, підвищують їхню самооцінку та впевненість у власних силах. А це важливо для людей, які пройшли через важкі випробування і намагаються відкрити нову сторінку свого життя.