Творчий колектив циганського шоу-театру «Андо Шатро», керівниками якого є Андрій та Наталія Сенченки, має численні відзнаки, нагороди, грамоти та подяки, побував у багатьох куточках України та за кордоном.

У 2001 році на базі шоу-театру «Андо Шатро», був створений Вінницький  регіональний  центр  культури та мистецтв  циганського  народу  «Девлеса, ромале!" («З Богом, цигани!»), головою якого став Андрій Сенченко.

Центр підтримує тісні зв'язки з іншими ромськими громадами України та громадами інших держав – ловарськими, польськими та угорськими.

Двогодинний концерт і повний аншлаг у залі  - так дарували святковий настрій вінничанам та гостям міста подружжя Сенченків та шоу-театр «Андо Шатро».

Також, у концерті взяли участь співачка Катерина Радецька-Гулеватенко та виконавці індійського танцю Наталія і Сергій Журавльови.

Після закінчення концерту заступник начальника управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Алла Ратинська, голова Ради національно-культурних товариств Вінниччини Мераб Нарсіа та голова громадської організації «Товариство поляків Брацлавщини «Відродження» Лідія Яковенко привітали колектив з 20-ю річницею їх творчої діяльності та побажали нових злетів і творчих здобутків.