За даними організаторів, розпочався він 3 вересня з найвіддаленіших українських міст:  Авдіївка, Маріуполь, Бердянськ, Ізмаїл, Чонгар, Сєвєродонецьк, Чернівці, Ужгород та триватиме протягом двох тижнів. Фінішує Автопробіг 17 вересня у м.Києві на Хрещатику, де,  у цей день, відбуватиметься Всеукраїнське свято подяки.

У планах: 24 області країни, понад 100 населених пунктів, 14 днів, 100 людей, 5000 кілометрів. Метою Автопробігу є проголошення єдності та територіальної цілісності України.

Протягом 9-13 вересня автоколона пройшла територією Вінницької області.

9 вересня в День міста Вінниці учасники Автопробігу разом із Хмельницькою командою прибули до м. Вінниці, де їх зустріли віряни протестантських церков. Чернівецько-Тернопільський промінь Автопробігу передав естафету Вінницькій команді. Під час передачі естафети віруючі молилися за Вінницький край та просили Бога  миру  в Україні.

Наступного дня Вінницька колона із 15 автівок у супроводі патрульної поліції прибула до м. Хмільника. Протестанти різних конфесій провели ряд соціальних заходів, а також звершили молитву за жителів та владу Хмільника. Крім того, в цей день відбулася зустріч  учасників Автопробігу з міським головою м. Хмільник.

В понеділок 11 вересня автоколона із 14 автівок та групи молоді відправилася до смт. Тиврів, де зустріч з селищним головою Тиврова.

13 вересня автоколона з 14 автівок відправилася з Вінниці до Умані (Черкаська область) для передачі естафети. По дорозі команда Автопробігу зробила зупинку в м. Гайсин, де їх зустріла велика кількість віруючих та представники райдержадміністрації. Учасники звершили молитву за місто та  вирушили за межі Вінницької обл.