З нагоди Великого Світлого свята очільники області та міста завітали до храмів та молитовних будинків членів обласної ради церков та релігійних організацій, які відзначають Різдво Христове за Юліанським календарем.  Зокрема, Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, обласного об’єднання Християн віри євангельської, Євангельських християн-баптистів, Української церкви Християн віри євангельської, Української Автокефальної Православної Церкви та Української Православної Церкви.

 Валерій Коровій  у вітальному зверненні подякував усім керівникам релігійних організацій та вірянам різних конфесій за важливу  роботу у напрямку духовного, культурного  зростання суспільства, наголосивши при цьому на важливих аспектах спільної  державно-церковної взаємодії.

Голова облдержадміністрації відзначив, що «сьогоднішнє Свято приємно проводити в колі найближчих і найрідніших. Але родина це також і наша  Вінниччина та славна Україна. І лише разом однією великою багатоконфесійною сім’єю у взаєморозумінні, єдності та підтримці один одного ми зможемо збудувати гарне  спільне майбутнє».

У свою чергу, керівники релігійних управлінь та організацій дякували представникам влади за підтримку ініціатив і напрацювань релігійних громад їх соціальних проектів та ювілейних заходів.

На завершення громадам храмів вручено традиційні  кошики достатку та квіти.