Згідно даних Головного управління статистики у Вінницькій області за січень-вересень 2017 року індекс виробництва промислової продукції по харчовій галузі складає області 103,2% до відповідного періоду 2016 року.
Підприємствами харчової і переробної промисловості області за січень - вересень 2017 року до показників відповідного періоду 2016 року
збільшено обсяги виробництва м’яса свиней свіжого чи охолодженого – на 0,1%. А також:
- м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 87,6%.;
- виробів ковбасних – на 9,4%;
- соків фруктових та овочевих – на 14,1%;
- овочів з додаванням оцту чи оцтової кислоти – на 2,3%;
- олії соняшникової нерафінованої – на 14,2%;
- молока рідкого обробленого – на 1,4%;
- сирів сичужних та плавлених - на 8,4%;
- масла вершкового - на 4,5%;
- продуктів молоковмісних - на 11,9%;
- маргарину і жирів харчових - на 0,8%;
- борошна – на 5,3%;
- крупів – на 30%;
- напоїв безалкогольних – на 10,6%.
- молока і вершків сухих – на рівні попереднього року