учасники зустрічі

Президент Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США на чолі з головою Постійного комітету Палати представників із питань розвідки Майком Тернером, конгресменами Бетті Макколлум, Джоном Джойсом, Ронні Джексоном і Тоні Гонзалесом.

школярі

Команда Бершадського ліцею «Лисиці» здобула перемогу у волейболі. Баскетболісти Барського ліцею «Антарктичний крячок» стали бронзовими призерами змагань.

учасники заходу

У заході взяли участь Президент України Володимир Зеленський, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, народні депутати, очільники церков і релігійних організацій, волонтери, капелани, військовослужбовці, ветерани та спортсмени.

Президент України та Прем’єр-міністр Чеської Республіки

Глава держави подякував Чехії за політичну, військову та гуманітарну підтримку України з перших днів повномасштабної російської агресії. Під час зустрічі обговорили підготовку нових пакетів допомоги. 

учасники зустрічі

Глава держави обговорив зі співрозмовниками ситуацію на полі бою та оборонні потреби України, зокрема реалізацію чеської ініціативи із закупівлі снарядів для українських воїнів. Володимир Зеленський наголосив, що Україна потребує щонайменше семи додаткових систем для посилення протиповітряної оборони, а також нарощування далекобійних спроможностей.

заступник Начальника ОВА Сергій Здітовецький та учасники спецпогашення марки

Процедуру спецпогашення провів заступник Начальника ОВА Сергій Здітовецький спільно з виконуючою обов'язків начальника Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Оксаною Домерат та директором з розвитку мережі «Укрпошта» у Вінницькому регіоні Оксаною Шабановою. 

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль

Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна взяла участь у нараді під головуванням Прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо завершення навчального року й підготовки до наступного.

Президент України Володимир Зеленський на Донеччині

Володимир Зеленський поспілкувався з медиками, дізнався про першочергові потреби та відзначив їх державними нагородами – орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та орденом Данила Галицького.

Перша леді України Олена Зеленська під час зустрічі у відеорежимі з директором директорату освіти та навичок Організації економічного співробітництва та розвитку Андреасом Шляйхером

Перша леді України Олена Зеленська поспілкувалася у відеорежимі з директором директорату освіти та навичок Організації економічного співробітництва та розвитку Андреасом Шляйхером. Напередодні національної освітянської конференції EdCamp «Точка стійкості – 2024» вони обговорили соціально-емоційні навички українських дітей.

учасники заходу

Під час заходу між Вінницькою ОВА та Іллінецькою, Ямпільською, Гніванською, Вінницькою, Могилів-Подільською, Козятинською та Липовецькою громадами було підписано меморандуми про співпрацю у галузі ветеранського спорту.

учасники заходу

Вінницька обласна військова адміністрація в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською, спільно з відділом психічного здоров’я й психосоціальної підтримки Міжнародної організації з міграції  (МОМ)  реалізує проект «Соціально-психологічна реадаптація ветеранів та постраждалих від війни категорій населення».

Сторінка 1 із 310