учасники зустрічі

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак разом із Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та начальником Генерального штабу Збройних Сил Анатолієм Баргилевичем зустрілися з представниками проєкту «Партнери оборони» й обговорили з ними посилення підтримки українських захисників. 

учасники зустрічі Денис Шмигаль та Джанет Єллен

Україна розраховує, що Сполучені Штати і далі будуть з нами в боротьбі проти російського агресора. Про це зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль за підсумками зустрічі з Міністром фінансів США Джанет Єллен. 

передане обладнання

18 квітня, за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Андрій Кавунець передав мобільні кейси для 11 територіальних громад Вінницької області. 

Народна депутатка України, голова підкомітету з питань державної молодіжної політики Ірина Борзова та діти з рюкзаками

Дітям ВПО, які навчаються у школах міста Вінниці та області, передають 1000 шкільних рюкзаків з навчальним інвентарем від наших друзів та міжнародних партнерів Дугласа Бейкера та Фонду Братів Каричів. 

учасники форуму в залі

Загарбницька війна продовжує забирати життя українців. Мільйони людей були змушені залишити рідні домівки. У цей складний час кожен як ніколи потребує підтримки і захисту. 

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та  Спеціальна представниця США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер

Залучення американських інвестицій потрібне українській економіці для відбудови та зростання. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час брифінгу зі Спеціальною представницею США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер. 

учасники зустрічі

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Андрій Кавунець провів зустріч з делегацією Представництва Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні. 

учасники панелі у межах форуму «Життя регіонів в умовах війни»

Українське суспільство має підтримувати бізнес, купуючи українські товари. Це філософія, закладена в економічну платформу «Зроблено в Україні». Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час відповідної панелі у межах форуму «Життя регіонів в умовах війни». 

учасники зустрічі

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч із делегацією американської оборонної компанії Lockheed Martin на чолі з її віцепрезидентом Реймондом Піселлі. 

Начальник ОВА Сергій Борзов

Діти мають харчуватися якісно і безпечно! Про це йшлося під час онлайн наради з питань упровадження реформи шкільного харчування, яка відбулась за участю Першої леді Олени Зеленської. 

Сторінка 1 із 299