Олена Зеленська на міжнародній конференції «Відновлення прав постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом: елемент миру та світової безпеки»

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у міжнародній конференції «Відновлення прав постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом: елемент миру та світової безпеки», яка відбулася в Києві. 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо

Прем’єр-міністри України та Словаччини підписали спільну заяву щодо посилення двосторонніх відносин між країнами на основі взаємної довіри та поваги. Документ завізовано за підсумками зустрічі Глави українського Уряду Дениса Шмигаля зі своїм колегою Прем’єр-міністром Робертом Фіцо, яка відбулась в Ужгороді 24 січня 2024 року. Участь у зустрічі також взяла Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Прапори України та ЄС

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина 11 січня провела онлайн-зустріч з Комісаром ЄС питань Європейської політики сусідства та переговорів з розширення Олівером Варгеї щодо подальших кроків після рішення Європейської Ради про початок переговорів про вступ з Україною.

Прапори України та ЄС

Стійкість України не повинна сприйматися як належне, а єдність і рішучість Заходу будуть випробовуватися щодня. Про це заявила Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина під час свого онлайн-звернення до учасників конференції “The Global Europe Forum” політичної групи Європейського Парламенту Renew Europe у вівторок, 9 січня.

Прапори

У четвер, 4 січня, під головуванням Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної відбулась нарада з заступниками міністрів з питань європейської інтеграції щодо виконання рекомендацій Європейської Комісії, представлених у Звіті про прогрес України в межах Пакета розширення ЄС 2023 року, та організаційних аспектів переговорного процесу зі вступу України до ЄС.

Сторінка 1 із 6