Днями, за участю заступника Начальника ОВА Сергія Здітовецького, відбулось чергове робоче засідання громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб», яке провели на базі провідної зернопереробної компанії ТОВ «Амбар +».

В рамках зустрічі присутні оглянули сучасне підприємство, де створено повний цикл виробництва від високої культури обробки ґрунту для вирощування пшениці до швидкої, своєчасної і якісної доставки борошна до споживача. Також обговорили державні і муніципальні програми підтримки бізнесу та пропозиції від міжнародних фінансових організацій в умовах воєнного стану.

«Вже другий рік нам доводиться працювати в умовах повномасштабної війни та підлаштовуватись до дуже непростих умов. Проте бізнес намагався вижити та продовжувати роботу, попри всі намагання рашистів зруйнувати нашу економіку», - зазначив Сергій Здітовецький.

На зустріч було запрошено представника Укрзалізниці, який розповів про нові проекти та роз’яснював запити і потреби бізнесу.

Також представники провідних банків України – «Укрексімбанк», «ПриватБанк», «Кредобанк», «Укрсиббанк» презентували можливості кредитування в умовах воєнного часу та діючі програми співпраці.

«Підтримка роботи українського бізнесу – надважливе завдання для держави сьогодні. - наголосив посадовець - Дякую "Бізнес Клубу" за запрошення та можливість відвертого спілкування».