Сьогодні відбулося урочисте засідання Вченої ради з нагоди 87-ї річниці заснування Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Під час заходу Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна передала вітання від Начальника ОВА Сергія Борзова та від себе особисто привітала керівництво, викладачів, студентство із цією подією.

Звертаючись до присутніх, Наталя Заболотна підкреслила, що заклад освіти – це не стіни, а люди, які тут навчають та навчаються.

«Донецький національний університет довів це. Він є одним із перших університетів, релокованих на Вінниччину ще у 2014 році. Університет пройшов багато випробовувань та сьогодні є одним із найкращих у нашій області та усій Україні. Тут працюють люди, які мають стійкість, наполегливість та незламну віру». – акцентувала посадовиця.

Кращих викладачів університету відзначили Почесними грамотами Вінницької обласної військової адміністрації та обласної Ради.

Перший заступник Начальника ОВА також наголосила, що ДонНУ імені Василя Стуса — це незламний зв’язок між Вінниччиною та Донеччиною.

«Символізм вражає. Університет ніби проходить шлях геніального поета, дисидента, справжнього борця за справедливість. Тому ім’я зобов‘язує! Я безмежно вірю в те, що після нашої перемоги університет ще дужче розправить свої крила, а його випускники стануть тими людьми, завдяки яким наша Україна розквітне!» - резюмувала Перший заступник Начальника ОВА.